Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2016

Οι εκδηλώσεις στην Ονειρούπολη σήμερα Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου

Οι εκδηλώσεις στην Ονειρούπολη σήμερα Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου

unnamed

Συνεχίζεται το πρόγραμμα των δράσεων στα σπιτάκια και των εκδηλώσεων στην Κεντρική σκηνή της παραμυθένιας «Ονειρούπολης», συγκεντρώνοντας καθημερινά το ενδιαφέρον των επισκεπτών. Το πρόγραμμα της Τετάρτης 14 Δεκεμβρίου περιλαμβάνει ξεχωριστές εκδηλώσεις:
Το πρωί στις 9.00 έως τις 12.00 το μεσημέρι ελάτε να παίξουμε στην «Ονειρούπολη». Τα  «Γλυκο-ξωτικά» της «Ονειρούπολης» υποδέχονται και απασχολούν δημιουργικά τους μαθητές.
10.00-14.00: Στην Πλατεία Ελευθερίας, το Τμήμα Εκπαίδευσης ΕΚΑΒ Καβάλας πραγματοποιεί Εκπαιδευτικά προγράμματα ομάδων πληθυσμού (Πρώτες βοήθειες, ΚΑΡΠΑ και χρήση αυτόματου εξωτερικού απινιδωτή).
Στις 18.00 στην  Κεντρική σκηνή. «Συρτοκαλαντίζοντας». Οι μικρότεροι χορευτές του Συλλόγου Εβριτών Ν. Δράμας «Ο Έβρος», μαζί με τη χορωδία του Συλλόγου, μας ταξιδεύουν με συρτά και κάλαντα από τη Θράκη, τη Μακεδονία και την Ήπειρο.
Στις 19.30 στην Κεντρική σκηνή, η χορωδία του «Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Δράμας» μας παρουσιάζει Χριστουγεννιάτικα τραγούδια.
Στις 19.30 στο Δημοτικό Ωδείο Δράμας, ο «Σύλλογος Φίλων Γραμμάτων και Τεχνών Δράμας» διοργανώνει την παρουσίαση του νέου βιβλίου με τίτλο «Πλάθοντας ευτυχισμένα παιδιά» του ψυχιάτρου Ιάκωβου Μαρτίδη, το οποίο πραγματεύεται και αναλύει, με κατανοητό τρόπο, 24 σημαντικά θέματα για τις σχέσεις γονέων-παιδιών, βασιζόμενο στην ελληνική πραγματικότητα. Το βιβλίο παρουσιάζουν ο Παιδοψυχίατρος και Διευθυντής της Παιδοψυχιατρικής Κλινικής του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης, Βάϊος Νταφούλης και η Σχολική Σύμβουλος Προσχολικής Αγωγής, Κατερίνα Σαραφίδου.
Στις 20.00 στην Κεντρική σκηνή, η Ελληνική Διασωστική Εθελοντική Ομάδα (Ε.Δ.Ε.Ο.) παρουσιάζει θέματα σχετικά με την πολιτική προστασία και τον εθελοντισμό.
http://www.dramini.gr/i-ekdilosis-stin-oniroupoli-simera-tetarti-14-dekemvriou/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.