Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2017

ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΑΑΣ- ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΗ

                  Εκλογές Ε.Α.Α.Σ.-Δημοσκόπηση

Όπως έχει ανακοινωθεί και σας έχει γνωστοποιηθεί, έχει γίνει η προκήρυξη εκλογών για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Ε.Α.Α.Σ. την 19η Φεβ 2017, ημέρα Κυριακή και ώρες 09:00 – 19:00.

  Το Τοπικό Συμβούλιο του Παραρτήματος επιθυμεί να σας ενημερώσει για τα παρακάτω:

   1. Οι υποψηφιότητες και τα βιογραφικά αλλά και όλες οι ανακοινώσεις που αφορούν στις εκλογές, σας προωθούνται με mail (σε όσους έχουμε). Επίσης οι υποψήφιοι θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα μας. Τέλος για όσους δεν έχουν καλή σχέση με την τεχνολογία θα μπορούν να ενημερώνονται από το γραφείο μας.

   2. Οι εκλογές θα διενεργηθούν από Εφορευτικές Επιτροπές, τα μέλη των οποίων ορίζονται δια κληρώσεως μεταξύ των μελών της Ενώσεως. Όσα από τα μέλη μας επιθυμούν να συμμετάσχουν, παρακαλούμε να μας το δηλώσουν με αίτηση συμμετοχής μέχρι 21 Ιαν 2017. Στα Μέλη των Εφορευτικών επιτροπών θα καταβληθεί αποζημίωση (50,00 €) με απόφαση του Δ.Σ./Ε.Α.Α.Σ.

    3. Σύμφωνα με απόφαση του ΔΣ της ΕΑΑΣ, θα πραγματοποιηθεί πιλοτικά Δημοσκόπηση για την προτίμηση μελών Τοπικού Συμβουλίου, σε προαιρετική βάση για τα Παραρτήματα που επιθυμούν. Η Δημοσκόπηση θα πραγματοποιηθεί την 19 Φεβ. 2017 και κατά τις ίδιες ώρες με τις εκλογές της ΕΑΑΣ, απ’ τις ίδιες εφορευτικές επιτροπές, σε ξεχωριστή κάλπη. Η δημοσκόπηση θα είναι προαιρετική για τα μέλη των Παραρτημάτων της ΕΑΑΣ που θα διενεργήσουν αυτή τη διαδικασία. 
 Το αποτέλεσμα της πραγματοποιηθείσας δημοσκοπήσεως που θα αναδείξει την προτίμηση των Μελών για τους επιθυμούντες να συμμετέχουν στο  Τ.Σ. του παραρτήματος, θα τεθεί στη διάθεση του νέου ΔΣ της ΕΑΑΣ, ως βοήθημα για να ληφθεί υπόψη στην επιλογή των νέων μελών των ΤΣ των Παραρτημάτων και ουδόλως θα δεσμεύει αυτό ως προς τη λήψη αποφάσεως.
            Οι υποψήφιοι για μέλη του ΤΣ Παραρτήματος θα πρέπει να είναι εγγεγραμμένοι στα Μητρώα της Ε.Α.Α.Σ., να διαθέτουν Δελτίο Ταυτότητας της Ενώσεως και να είναι μόνιμοι κάτοικοι του αντίστοιχου Παραρτήματος, να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους στον Γραμματέα του ΤΣ του Παραρτήματός τους, για το οποίο εκδηλώνουν ενδιαφέρον, μέχρι και την 31 13:00 Ιανουαρίου 2017, τις ημέρες και ώρες λειτουργίας του Παραρτήματος, οι αιτήσεις των μελών πρέπει να είναι τουλάχιστον μεγαλύτερου αριθμού από τον σημερινό αριθμό των μελών του ΤΣ (> 5) του παραρτήματος, για την πραγματοποίηση της δημοσκόπησης.
            Τα μέλη της εφορευτικής επιτροπής που θα ορίσει η ΕΑΑΣ και ο Πρόεδρος του Παραρτήματος, δύναται να είναι υποψήφιοι στην δημοσκόπηση για την προτίμηση μελών Τοπικού Συμβουλίου.

            Τέλος τονίζεται πως όσα μέλη της Ε.Α.Α.Σ. δεν επιθυμούν να είναι υποψήφια στην υπόψη διαδικασία και επιθυμούν να διορισθούν ως μέλη των Τ.Σ. των Παραρτημάτων, μπορούν να υποβάλουν την υποψηφιότητα τους με προσωπική αναφορά τους όταν τούτο θα ζητηθεί από το Δ.Σ. της Ένωσης για το διορισμό των Τ.Σ.
            ΕΚ  ΤΟΥ  ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.