Τετάρτη 12 Απριλίου 2017

Συγκίνηση και Δέος στον αγώνας Δρόμος Θυσίας στο οχυρό Ιστίμπεη Εισερχόμενα x


 
Με επιτυχία ολοκληρώθηκε ο 1ος ορεινός αγώνας "Δρόμος Θυσίας'' 14 χλμ στο οχυρό Ιστίμπεη στο Νέο Πετρίτσι Σερρών, στα πλαίσια της 76ης επετείου από την Μάχη των Οχυρών που διοργάνωσε ο Σύνδεσμος Φίλων Οχυρού Ιστίμπεη, υπό την Αιγίδα των Υπουργείων Άμυνας και Μακεδονίας - Θράκης, παρουσία και του ΑΝΥΕΘΑ κ. Δημήτριου Βίτσα όπου και κήρυξε την έναρξη του αγώνα.

Ο αγώνας ήταν συμβολικός και ιστορικός και συμμετείχαν πάνω από 200 αθλητές, ανάμεσα τους μαθητές από την ΣΣΕ και ΣΜΥ, αυριανά στελέχη των ενόπολων δυνάμεων.

Στην επιτυχή αποπεράτωση του δύσκολου εγχειρήματος συνέβαλε τα μέγιστα το Ανώτατο Συμβούλιο Αθλητισμού Ενόπλων Δυνάμεων δίνοντας απλόχερα την τεχνογνωσία που κατέχει σε θέματα αθλητικών διοργανώσεων. Στην επιτυχή έκβαση της διοργάνωσης συνέβαλαν: ο Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Σερρών, ο Σύλλογος Ραδιοερασιτεχνών Σερρών και η ομάδα διάσωσης ΕΠΟΜΕΑ Σιντικής. 

Ο κ. Βίτσας, εξέφρασε την ικανοποίησή του για τις δράσεις και τις επιδιώξεις του Συνδέσμου Φίλων Οχυρού Ιστίμπεη, επίσης, απέδωσε τιμητική πλακέτα στον κ. Κωνσταντίνο Κυριακού, αδελφό του Δεκανέα Κυριακού Ηλία που σκοτώθηκε στη Μάχη του Ιστίμπεη. Στην εκδήλωση παρευρέθηκε η Ολυμπιονίκης Κατερίνα Θάνου και ο υπερμαραθωνοδρόμος κ. Ιωάννης Κούρος.

Σκριτλής Χρήστος, Συντονιστής ''Δρόμου Θυσίας'' τηλ 6936961985

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.