Παρασκευή 16 Ιουνίου 2017

«Ταξιδέψτε μαζί μας – Ιππότες, Κάστρα & Δράκοι»


                                                                                     ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 Θεματικό Πάρκο των Προσκόπων Ανατ. Μακεδονίας & Θράκης  
«Ταξιδέψτε μαζί μας – Ιππότες, Κάστρα & Δράκοι»
στη Δράμα 16-18 Ιουνίου 2017
     

Στα πλαίσια της δράσης «Ταξιδέψτε μαζί μας – Ιππότες, Κάστρα & Δράκοι»’ θα πραγματοποιηθεί στον Δημοτικό κήπο της Δράμας 16-17-18 Ιουνίου 2017 εκδρομή του Κλάδου Προσκόπων (παιδιών ηλικίας 12-15 ετών) της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης.
Πρόκειται για το 1ο Θεματικό Πάρκο Μεγάλων Κατασκευών με Θέμα «Κάστρα, Ιππότες & Δράκοι» το οποίο έχει ξεκινήσει να προετοιμάζεται από την αρχή της προσκοπικής περιόδου με το διαδικτυακό παιχνίδι Ενωμοτιακών Αποστολών.
Ο Δημοτικός κήπος της Δράμας θα μεταμορφωθεί σε ένα μεγάλο πάρκο Ιπποτών, βγαλμένο μέσα από τα παραμύθια, με πολλές πρωτότυπες και ελκυστικές δραστηριότητες για τους μικρούς και μεγάλους φίλους μας .
Θα υπάρχουν χώροι τοξοβολίας, δοκοί ισορροπίας, χώροι ξιφασκίας, βαλλίστρες, καταπέλτες, κριός πολιορκίας και πολλά ακόμα που θα συναρπάσουν τον καθένα που θα παραβρεθεί.
Το πάρκο θα είναι ανοιχτό στο κοινό το Σάββατο, όπου θα γίνουν και τα εγκαίνια του πάρκου,  17/6/2017 από τις 19:00-21:00 & και την Κυριακή 18/6/2017 από 11:30-13:30 !
Η δράση γίνεται με την συμπαράσταση του Δήμου Δράμας, του Δασαρχείου Δράμας, της Διεύθυνσης Δασών Δράμας, με την συνδρομή της Δημοτικής Επιχείρησης Κοινωνικής Πολιτιστικής και Τουριστικής Ανάπτυξης Δήμου Δράμας, της βιομηχανίας γάλακτος Δράμας ΝΕΟΓΑΛ, της εταιρείας ΙΣΣΑΚΙΔΗΣ- βιομηχανία ξύλου και του ΝΟΑΡΔΟΣ SOUND-ηχητικά συστήματα
     
Εφορεία Επικοινωνίας & Δημοσίων Σχέσεων
Πλαίσιο κειμένου: Το  Σώμα Ελλήνων Προσκόπων (ΣΕΠ) είναι Ίδρυμα Ιδιωτικού Δικαίου, ιδρύθηκε το 1910 και λειτουργεί υπό την εποπτεία του Υπουργείου Εθνικής Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων. Σκοπός του ΣΕΠ είναι η διαπαιδαγώγηση των παιδιών και εφήβων με την προσκοπική μεθοδολογία που περιλαμβάνει την υπαίθρια ζωή, το ομαδικό παιχνίδι, την αυτενέργεια και αυτοεκπαίδευση.  Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.