Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2018

Ενημέρωση του Προέδρου της ΕΑΑΣ αναφορικά με την κατάθεση του Μερίσματος !





ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΧΡΕΩΣΗΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΣΤΟ ΜΕΡΙΣΜΑ.

Καλησπέρα φίλες, φίλοι μερισματούχοι του Μ.Τ.Σ. Με τη χθεσινή μου ανάρτηση στο f.b σας ενημέρωνα σχετικά με τη χρέωση προμήθειας στη καταβολή του μερίσματος Μ.Τ.Σ. και σας συνιστούσα να περιμένουμε τη σημερινή ημέρα για τη διερεύνηση του προβλήματος, τον τρόπο θεραπείας του και ότι θα επακολουθούσε σχετική ανακοίνωση .

Ήμουν απόλυτα σίγουρος ότι το υπόψη θέμα δεν οφείλετε σε καμιά εσφαλμένη ενέργεια, παράληψη ή πολύ περισσότερο σε δόλο από το Δ.Σ./Μ.Τ.Σ. η υπηρεσιακών παραγόντων αυτού
.
Για το λόγο αυτό και δεν απάντησα και σε κανένα από τα σχόλια που διατυπώθηκαν και ανέμενα τις εξηγήσεις του τραπεζικού συστήματος.

Όμως άλλο καλοπροαίρετη κριτική, την οποία πάντοτε δέχομαι και επιζητώ, και άλλο ανεύθυνα και απαξιωτικά σχόλια, ανικανότητα, υπονοούμενα ηθικής τάξεως, χλευασμός , απρεπείς χαρακτηρισμοί πολύ δε περισσότερο ύβρεις.

Ειλικρινά λυπάμαι για όλους αυτούς που έσταξαν χολή και ύβρεις χωρίς να περιμένουν τη διερεύνηση του γεγονότος και τις όποιες εξηγήσεις.

Τώρα λοιπόν που το θέμα επιλύθηκε και οι εμπλεκόμενες τράπεζες, οι οποίες θα προχωρήσουν και στους αντιλογισμούς, σας παραθέτω δε ποιό κάτω αυτούσια την επίσημη ανακοίνωση του Μ.Τ.Σ., τι έχουν να πουν όλοι αυτοί οι συνάδελφοι.;

Ευτυχώς όμως υπάρχουν και οι καλοί και ψύχραιμοι συνάδελφοι, με γνώση και κρίση, πολύ δε περισσότερο με αναγνώριση των προσπαθειών που καταβάλουμε καθημερινά, για το κοινό καλό και αποτελούν το κίνητρο για να συνεχίσουμε.

Για τους υπόλοιπους, αν διαθέτουν το στοιχειώδες ήθος και παλληκαριά, αφήνω στη κρίση τους το επόμενο βήμα.


Ανακοίνωση ΜΤΣ

2018, Ιανουάριος 30 - 2:49μμ
Σας ενημερώνουμε ότι κατά τη διαδικασία παραμετροποίησης του συστήματος διατραπεζικών συναλλαγών από την «ΔΙΑΣ Α.Ε», καταχωρήθηκε εκ παραδρομής από την υπόψη εταιρεία εσφαλμένος κωδικός χαρακτηρισμού του αρχείου καταβολής μερισμάτων, με αποτέλεσμα να θεωρηθούν ως «ΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΑ ΕΜΒΑΣΜΑΤΑ» αντί του ορθού «ΕΜΒΑΣΜΑΤΑ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΜΕΣΩ ΔΙΑΣ» και να επιβαρυνθούν με το αντίστοιχο ανά τραπεζικό ίδρυμα κόστος συναλλαγής.
Αποκατάσταση
Μετά τον εντοπισμό του παραπάνω σφάλματος έχουν ήδη αναληφθεί ενέργειες για τη διόρθωσή του, με ενημέρωση όλων των εμπλεκομένων τραπεζικών ιδρυμάτων για την υλοποίηση των σχετικών αντιλογισμών και την επιστροφή των παρακρατηθέντων ποσών στους λογαριασμούς των δικαιούχων.
Το Μετοχικό Ταμείο Στρατού
Ο Γενικός Διευθυντής
Αθανάσιος Δημητριάδη
Ταξίαρχος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.