Παρασκευή 16 Μαρτίου 2018

Mια ξεχωριστή συναυλία με τίτλο "Πάσχα το Ελληνικόν".

.
Την Δ' Κυριακή των Νηστειών, 18 Μαρτίου 2018, στις 7 το απόγευμα, σας καλούμε στον Ιερό Καθεδρικό Ναό της του Θεού Σοφίας Θεσσαλονίκης, σε μια ξεχωριστή συναυλία με τίτλο "Πάσχα το Ελληνικόν".
Η εκδήλωση που είναι μια εμπνευσμένη ιδέα του νέου προϊσταμενου του ιστορικού αυτού Ιερού Ναού-Σύμβολο-Μνημειο της Ορθοδοξίας, Πανοσιολογιωτατου Αρχιμανδριτου Ειρηναίου Βογιατζή, συνδιοργανωνεται από την Ιερά Μητρόπολη Θεσσαλονίκης και τη Φιλοπτωχο Αδελφότητα Ανδρών Θεσσαλονίκης με ελεύθερη είσοδο για το φιλομουσο κοινό της Συμβασιλευουσας!
Συνοδοιπόρος στο μουσικό μας οδοιπορικό από το Θείο Πάθος, στη Σταύρωση, την Ταφή και την Ανάσταση του Κυρίου μας, η ηθοποιός Μελίνα Μποτέλλη με την εκφραστική βελούδινη φωνή της.
Τιμητική συμμετοχή με μονωδιες-solo θα έχει ο Δάσκαλός μου/μας, ο κορυφαίος των κορυφαίων Άρχων Πρωτοψάλτης Χαρίλαος Ταλιαδωρος, ο οποίος πρωτοψαλτει στην Αγια Σοφια από το 1952 (δηλαδή 66 ολόκληρα χρόνια)!!!
Για μένα προσωπικά, είναι ίσως η σημαντικότερη συναυλία στην καλλιτεχνική μου πορεία μέχρι σήμερα!
Θα σας περιμένω την Κυριακή 18 Μαρτίου 2018,στις 7 το απόγευμα στην Αγια Σοφια στη Θεσσαλονίκη, να μοιραστούμε όμορφες μουσικές στιγμές πνευματικής ανάτασης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.