Δευτέρα 9 Ιουλίου 2018

Οι Αδελφοί Ανδρέογλου απο την Δράμα στην 1η και 2η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και στο δέκαθλο εφήβων



Κορυφαίοι στην 1η και 2η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στο δέκαθλο των εφήβων οι αδελφοί Ανδρέογλου απο τον ΣΚΑ Δράμας.

Ο Ανδρέογλου (ΣΚΑ Δράμας) ήταν νικητής χθες στην κατηγορία των εφήβων με 7.037 β., πολύ κοντά στους 7.012 β. του αδελφού του Αντώνη Ανδρέογλου (ΣΚΑ Δράμας), που ήταν δεύτερος.

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα συνθέτων αγωνισμάτων ολοκληρώθηκε χθες στη Θεσσαλονίκη με τη συμμετοχή αθλητών όλων των κατηγοριών, μια απόπειρα της ομοσπονδίας που μετέτρεψε τη διοργάνωση σε γιορτή για τα αγωνίσματα των συνθέτων.

Η Σοφία Υφαντίδου (ΜΕΑΣ Τρίτων) μπορεί φέτος να έριξε το βάρος της στον ακοντισμό, όμως, αυτό δεν της απαγόρευσε να προσθέσει μία ακόμη νίκη στη διοργάνωση. Η έμπειρη αθλήτρια συγκέντρωσε 5.672 β. και δεν είχε απολύτως κανένα πρόβλημα να φτάσει στη νίκη κόντρα στις Τζικανούλα (Τιτάν Σερβίων- 5.672) και Ιωακειμίδου (ΑΟ Μυκόνου -5.375).

Ο Αλέξανδρος Σπυριδωνίδης ήταν το κεντρικό πρόσωπο στους Άνδρες, αφού είχε την ευκαιρία να έχει την πρώτη του εμφάνιση στη διοργάνωση και να τη συνδυάσει με την κατάκτηση της πρώτης θέσης με 7.273 βαθμούς. Ο 20χρονος αθλητής, ο οποίος ζει μόνιμα στη Γερμανία, βελτίωσε το ατομικό του ρεκόρ, το οποίο ήταν 7.101 β. από φέτος στο Χάλε και έδειξε πως έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης.

Ο αθλητής του ΠΑΟΚ πέτυχε ατομικό ρεκόρ στα 100 μ. (11.16), στα 400 μ. (50.90) και στο επί κοντώ (5,00μ.). Καλή παρουσία πραγματοποίησε και ο Παναγιώτης Μάντης (Πανιώνιος), ο οποίος ήταν δεύτερος με 7.179 β. και πέτυχε ατομικό ρεκόρ ύστερα από τρία χρόνια, ενώ η τριάδα έκλεισε με τον Παναγιώτη Πήτα (ΓΣ Βόλου) με 6.936 β.

Πανελλήνιο ρεκόρ σημείωσε ο Βασίλης Μπουτσιούκης (ΟΦΚΑ Οδυσσέας) στο δέκαθλο Παίδων με 6.779 βαθμούς. Ο νεαρός βελτίωσε το 6.394 μ. του Αγγελου – Τζανή Ανδρέογλου από τις 26/6/2016. Ο Ανδρέογλου (ΣΚΑ Δράμας) ήταν νικητής χθες στην κατηγορία των εφήβων με 7.037 β., πολύ κοντά στους 7.012 β. του αδελφού του Αντώνη Ανδρέογλου (ΣΚΑ Δράμας), που ήταν δεύτερος.

Η Αναστασία Ντραγκομίροβα (Κένταυρος Χαλκιδικής) ήταν νικήτρια στο έπταθλο κορασίδων με 5.401 β., επίδοση που αποτελούσε πανελλήνιο ρεκόρ αν η αθλήτρια είχε πάρει την ελληνική υπηκοότητα. Η νεαρή έδειξε για μια ακόμη φορά το πολύπλευρο ταλέντο της, αφού σημείωσε καλές επιδόσεις σε όλα τα αγωνίσματα Στις νεάνιδες νικήτρια αναδείχθηκε η Πασχαλίνα Παπαδοπούλου (ΓΣ Λαγκαδά) με 4.871 β.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.