Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2015

Δελτίο Τύπου του Συντονιστικού Οργάνου Δρασεων (Σ.Ο.Δ)

Πρόεδρος Δ.Σ/Ε.Α.Α.Σ.
  Σας προωθώ το συνημμένο Δελτίο Τύπου του Συντονιστικού Οργάνου Δρασεων (Σ.Ο.Δ) και σας
       Κ   Α   Λ    Ω
να είμαστε όλοι παρόντες την Παρασκευή 20 Νοεμβρίου στις 15.00 στην Πλατεία Κλαυθμώνος,στην συγκέντωση διαμαρτυρίας που διοργανώνουν οι Ενώσεις Αποσράτων Αξιωματικών Ε.Α.Α.Σ -Ε.Α.Α.Ν -Ε.Α.Α.Α,απο κοινού με τις Ιδιωτικού ενώσεις ομοσπονδίες,συνδέσμους,οι οποίοι δραστηροποιούνται στο χώρο των Ε.Δ και των Σ.Α,για να διαμαρτυριθούμε έντονα για τα μέτρα που μας έχουν επιβληθεί αλλά και για τα επαπειλούμενα να επιβληθούν.
Η συμμετοχή μας είναι καθοριστικός παράγων πίεσης πρός πάσα κατεύθυνση και πρέπει να καταδειχθεί ότι ασχέτως των πολιτικών πεποιθήσεων ενός εκάστου είμαστε ΕΩΜΕΝΟΙ και ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ στο να μήν επιτρέψουμε και πάλι να μας επιβληθούν νέες μειώσεις /περικοπές στις συντάξεις μας,γιατί δυστυχώς η εφαρμοστέα διαχρονικά πολιτική μας έφερε στο σημείο να μην μπορούμε να ζήσουμε αξιοπρεπώς ,αλλά και να μην μπορούμε να εκπληρώσουμε τις προς το Κράτος υποχρεώσεις μας και να κινδυνεύουμε να καταστούμε υπόδικοι.Ποιοί εμείς που αναλώσαμε την ζωή μας στην υπηρεσία του καθήκοντος. Η μή συμμετοχή θα ληφθεί ως πράξη αδιαφορίας και ανοχής περί τα μέτρα  ΟΧΙ δεν ανεχόμαστε ούτε είμαστε αδιάφοροι αλλά ενεργοί.Ελάτε να φροντοφωνάξουμε αυτό  που ο καθένας ξεχωριστά και όλοι μαζί λέμε ότι δεν αντέχουμε άλλες μειώσεις/περικοπές,Ελάτε να φωνάξουμε ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ.
Καταλαβαίνω ότι λόγω ασκήσεως υψηλών καθηκόντων ορισμένοι  έχετε αναστολές,πρέπει όμως να τις ξεπεράσετε γιατί με το ΚΥΡΟΣ και την ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ σας οι κυβερνώντες θα προβληματιστού.
Η Δύναμή μας είναι η ενότητα την οποία την Παρασκευή 20 Νοεμβρίου πρέπει να επιδείξουμε,ασχέτως των πολιτικών μας πεποιθήσεων.ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ. 
Οι εν αποστρατεί ααξκοί των Ε.Δ και των Σ.Α είναι σπλάχνο απο τα σπλάχνα του Ελληνικού λαού μας ενδια φέρει πρωτίστως το καλό της ΠΑΤΡΙΔΟΣ δεν αρνούναστε να συμβάλλουμε,αλλά όχι ΜΟΝΟ εμείς,οι οποίοι υποστήκαμε διπλές και τριπλές περικοπές και μειώσεις.Το παράδειγμα πρέπει να δοθεί απο τους ασκούντες την εξουσία.
 ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΣΤΟΛΕΣ.
                   ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΣΤΗΝ ΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.