Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2019

ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΤΗΣ ΕΑΑΣ ΑΘΗΝΩΝ ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΑΡΙΣΤΟΥΧΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ

Πραγματοποιήθηκε στις 26 Ιανουαρίου του 2019 στην ΛΑΕΔ, η κοπή της πίτας της ΕΑΑΣ και η βράβευση των αριστούχων μαθητών 2017-2018 Β’ και Γ’ Λυκείου όπως και των Αρχηγών των Παραγωγικών Σχολών. 
Παρέστησαν, ως εκπρόσωπος της Ελληνικής Κυβέρνησης ο Υπουργός Εθνικής Αμύνης κ. Ευάγγελος Αποστολάκης, ο Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Αμύνης κ. Ρήγας Παναγιώτης, ως εκπρόσωπος του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ Ιερωνύμου, ο Πανοσιολογιότατος Αρχιμανδρίτης Πατήρ Γαβριήλ Χριστόπουλος, ως εκπρόσωποι της Ν.Δ. ο βουλευτής Βασίλης Κικίλιας και  του Συνδέσμου Χ.Α. ο βουλευτής Παππάς Χρήστος, ως εκπρόσωπος του Αρχηγού Α/ΓΕΣ ο Επιτελάρχης του ΓΕΣ Αντγος κ. Νομικός Αντώνιος, ο Πρόεδρος του Μετοχικού Ταμείου Στρατού, ο Γενικός Διευθυντής του ΝΙΜΤΣ, ο Πρόεδρος του ΣΕΕΘΑ , εκπρόσωποι της ΕΑΑΝ και της ΠΟΑΑΣΑ, ο Διευθυντής της ΛΑΕΔ και  η Γενική Γραμματέας του Συλλόγου «ΑΞΙΑ». 
Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΑΑΣ ,ευχαριστεί τους παρευρισκομένους και κυρίως τα μέλη και τις οικογένειές τους που τίμησαν με την παρουσία τους τις παραπάνω εκδηλώσεις ,όπως επίσης  τους  γονείς και τους βραβευθέντες  μαθητές και τους εύχεται καλό ,ευλογημένο και δημιουργικό το Νέο έτος. 
234567910

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.