Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2019

ΘΕΜΑ: ΕΚΚΛΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ για ΠΥΡΟΠΛΗΚΤHΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

( Εν ενεργεία Μόνιμος Υπαξιωματικός σε Μονάδα της ΞΑΝΘΗΣ)

ΣΧΕΤ: Απόσπασμα Βιβλίου Συμβάντων Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ξάνθης/ 27-12-‘18

Αγαπητοί Συνάδελφοι και Φίλοι μας, στην Ελλάδα και το Εξωτερικό,

1. Σας πληροφορούμε για την ολοσχερή καταστροφή από πυρκαγιά, στις 27 Δεκ.2018,της οικίας του ΕΜΘ Αρχιλοχία (ΤΧ). Παπαδόπουλου Γρηγορίου, στο χωριό ΠΕΤΕΙΝΟΣ Ξάνθης. Η οικογένεια του αποτελείται από τη σύζυγό του Ελένη Κακλαμάνου (άνεργη), τα δύο (2) ανήλικα παιδιά από τα οποία το 1 πάσχει από σοβαρό αυτοάνοσο νόσημα και την πεθερά με κινητική αναπηρία 85% (κατάκοιτη).

2. Το Δ’ Σ. Στρατού, επιλήφθηκε από την πρώτη στιγμή με λήψη των κατάλληλων μέτρων για την αντιμετώπιση των άμεσων αναγκών της οικογενείας (παροχή προσωρινής στέγασης, κλπ). Το ΓΕΣ ενημερώθηκε και διέθεσε σχετικό κονδύλιο, στο πλαίσιο της μέριμνας του Προσωπικού του. Οι εργασίες ήδη ξεκίνησαν και είναι συγκινητική η βοήθεια των ε.ε. συναδέλφων του, όσο και των κατοίκων.

3. Το Παράρτημα της ΕΑΑΣ Ξάνθης , αφού επικοινώνησε με την πυρόπληκτη Οικογένεια και διαπίστωσε το μέγεθος της ολοκληρωτικής καταστροφής τις πολλαπλές ανάγκες της, (έπιπλα, ηλεκτρικές συσκευές, ενδυμασία και λοιπός εξοπλισμός), καθότι σύμφωνα με την έκθεση της Π.Υ.Ξάνθης, δεν υπάρχει τίποτα χρήσιμο πλην της τοιχοποιίας, θεωρεί ότι είναι ανάγκη να συνδράμουμε την οικογένεια και

ΑΠΕΥΘΥΝΕΙ ΕΚΚΛΗΣΗ προς ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

για την οικονομική βοήθεια, επιλέγοντας από τους παρακάτω τρόπους:

α. ΑΤΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ σε Τραπεζικό Λογαριασμό της (ΕΤΕ)

Κατάθεσητου επιθυμητού ποσού στον τραπεζικό λογαριασμό ΕΤΕ, με ΙΒΑΝ:GR2301102070000020763091004 και ΔΙΚΑΙΟΥΧΟ: ΚΑΚΛΑΜΑΝΟΥ ΕΛΕΝΗ ΑΓΓΕΛΟΣ.( σύζυγος του), με την αιτιολογία ‘’ΔΩΡΕΑ’’

β. ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΥΛΙΚΩΝ (ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΑ-ΗΛΕΚΤΡ.ΣΥΣΚΕΥΕΣ-ΕΠΙΠΛΑ)-

Όσοι επιθυμούν , δύναται να βοηθήσουν σε απευθείας επικοινωνία για συνεννόηση με την οικογένεια, στα τηλέφωνα: 6995811639 και 6996925292.

γ. ΜΕΤΡΗΤΑ στο Παράρτημα Ξάνθης (Κάτοικοι Ξάνθης)

Στα Γραφείατου Παραρτήματος της ΕΑΑΣ/Ξάνθης , άνοιξε ''ΛΙΣΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ'',που δέχεταιτη δική σας προσφορά. Το ποσό που θα συγκεντρωθεί θα είναι για την εκτέλεση συγκεκριμένης εργασίας (π.χ. κουφώματα, υαλοπίνακες ή ηλεκτρικά είδη, κλπ) ή κατάθεση στο Λογαριασμό. Παράκληση το ελάχιστο ποσόβοήθειας : 5 €., μέχρι 20 Φεβ.2019.

Εκ του Γραφείου Δημοσίων Σχέσεων ΕΑΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.