Δευτέρα 6 Ιουλίου 2015

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

•Φέρεται σε γνώση των Μελών της Ε.Α.ΑΣ ότι:1) Από 1ης Ιανουαρίου 2016 θα απαγορεύεται η είσοδος σε ΚΑΑΥ, Στρατιωτικά Πρατήρια και Λέσχες, σε όσους κατέχουν  ακόμη την παλαιά ταυτότητα της Ε.Α.Α.Σ.
2) Για την επιβίβαση σε λεωφορεία που θα μισθώσει η  Ε.Α.Α.Σ. για τις εκδηλώσεις Βίτσι-Γράμμου, απαιτείται η επίδειξη είτε ταυτότητας είτε κάρτας μέλους της Ε.Α.Α.Σ.
3) Λόγω προβλήματος του προγράμματος έκδοσης καρτών  για το Κ.Α.Α.Υ. - Στρ. πρατήρια αναστέλλεται η έκδοση των  μέχρι αρχές Σεπτεμβρίου 2015.

4) Όσοι κατέχουν ταυτότητα ή κάρτα μέλους, που η ισχύς  τους έχει λήξει, θα πρέπει να μεριμνήσουν για την έκδοση  νέων, είτε στα γραφεία της Ένωσης είτε στα Γραφεία των Παραρτημάτων μας.

5) Όσοι κατέχουν ταυτότητα ή δελτίο Επιτίμου, ότι η είσοδόςτους στο ΓΕΣ θα γίνεται στο εξής μόνον κάθε Τετάρτη, όπωςισχύει και για τους μη Επιτίμους. Εξαιρούνται οι Επίτιμοι Α/ΓΕΣ.


•Παρακαλούνται τα προαιρετικά μας Μέλη να καταβάλουν το προβλεπόμενο ετήσιο χρηματικό αντίτιμο είτε στα γραφεία της Ένωσης είτε στα Γραφεία των Παραρτημάτων μας.
Εκ της Ε.Α.Α.Σ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.