Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2015

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ''ΕΘΝΙΚΗ ΗΧΩ ''ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Γνωρίζουμε στα Μέλη μας ότι για λόγους περιστολής δαπανών και  επιβεβλημένης ανάγκης μείωσης του κόστους της ''Εθνικής Ηχούς'', το Διοικητικό  Συμβούλιο της Ε.Α.Α.Σ. αποφάσισε τα παρακάτω:

Η έντυπη εφημερίδα μας (Ε.Η.) να εκτυπώνεται σε 16 αντί 24 σελίδων, αρχής  γενομένης του τρέχοντος «Φύλλου» μηνός Σεπτεμβρίου.

Από το επόμενο, μηνός Οκτωβρίου 2015, να αποστέλλεται συγκεντρωτικά  στις έδρες όσων Παραρτημάτων ενεκρίθη η εξυπηρέτηση Στρατιωτικής  Αλληλογραφίας, στα  οποία συμπεριλαμβάνεται  και το Παράρτημα Δράμας , με τα κατά τόπους Στρατιωτικά Ταχυδρομεία ή τις εξυπηρετούσες Μονάδες-Υπηρεσίες και μόνο για τα μέλη που διαμένουν στην πόλη-έδρα του  Παραρτήματος (εξαιρούνται όσοι αδυνατούν για ΣΟΒΑΡΟΥΣ λόγους υγείας να  παραλάβουν την εφημερίδα απ' τα Γραφεία του Παραρτήματος).
Για τα υπόλοιπα  Μέλη μας καθώς και όσοι εξαιρούνται να ισχύει όπως η καθιερωμένη μέχρι  σήμερα αποστολή της Ε.Η.

Επιπρόσθετα θα αποστέλλεται ΜΟΝΟ ηλεκτρονικά στις διευθύνσεις όσων  μελών έχουν δηλώσει ή θα δηλώσουν επιθυμία για ηλεκτρονική αποστολή της  ''Ε.Η.''. Επί τούτου, παρακαλούνται τα επιθυμούντα Μέλη μας μέσω του  προσωπικού τους “e-mail” να το δηλώσουν απευθείας στην ηλεκτρονική διεύθυνση   της  ΕΑΑΣ – Αθήνα  eaasgr@gmail.com με παράλληλη κοινοποίηση στο Παράρτημα  μας eaasdramas@gmail.com .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.