Παρασκευή 16 Μαρτίου 2018

Η ΕΑΑΣ για τη σύλληψη των δύο Ελλήνων Στρατιωτικών

Η Ε.Α.Α.Σ. παρακολουθεί με αγωνία και προσοχή τις εξελίξεις του θέματος της σύλληψης των δύο Ελλήνων Στρατιωτικών, στην περιοχή Καστανιών Νέας Ορεστιάδας, από τουρκικό στρατιωτικό τμήμα και την κράτησή τους στις τουρκικές φυλακές.

Χωρίς να προδικάζεται τίποτε, αφού οι έρευνες για τη διαπίστωση των συνθηκών υπό τις οποίες συνέβη το γεγονός ευρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, η Ε.Α.Α.Σ., για το μεθοριακό αυτό επεισόδιο, στο οποίο εκ μέρους της Τουρκίας δόθηκαν τεράστιες διαστάσεις, εκφράζει τη συγκρατημένη αισιοδοξία της ότι αυτό θα έχει συντόμως αίσια κατάληξη.

Η ψυχραιμία πρέπει να επικρατεί σε όλους και η διαρκής επαγρύπνηση και ετοιμότητα να διακατέχει τους Ακρίτες και το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων της χώρας μας.

Η Ε.Α.Α.Σ. καταδικάζει τις μεθοδευμένες αυτές ενέργειες των τουρκικών αρχών και απαιτεί την άμεση απελευθέρωση και επιστροφή των δύο Στρατιωτικών.Εκφράζει την πλήρη συμπαράστασή της στους οικείους των δύο στελεχών και την απόλυτη εμπιστοσύνη στις Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας μας, οι οποίες με ακμαίο φρόνημα, ηθικό και αποφασιστικότητα, επιτελούν το εθνικό τους καθήκον.Για το ΔΣ/ΕΑΑΣ

ο Πρόεδρος

Αντγος ε.α. Βασίλειος Ροζής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.