Δευτέρα 30 Ιουλίου 2018

Συνάντηση ΔΣ/ΕΑΑΣ με κ. Α/ΓΕΣ. Τι συζητήθηκε


Αθήνα 27 Ιουλίου 2018

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠ. ΑΡΙΘ. 31/27-7-18

Την Πέμπτη 26 Ιουλίου πραγματοποιήθηκε προγραμματισμένη συνάντηση αντιπροσωπείας του ΔΣ της ΕΑΑΣ με τον Αρχηγό του ΓΕΣ Αντιστράτηγο κ. Αλκιβιάδη Στεφανή, κατόπιν αιτήματος της Ένωσης. Στη συνάντηση η ΕΑΑΣ εκπροσωπήθηκε από το Πρόεδρο Αντγο ε.α Ροζή Βασίλειο και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο Υπτγο ε.α. Δεβούρο Ιωάννη.


Σκοπός της συνάντησης ήταν η ενημέρωση του κ. Αρχηγού επί των θεμάτων που απασχολούν την ΕΑΑΣ, η ανταλλαγή απόψεων επί αυτών και η συνδρομή του στα θέματα αρμοδιότητας του.

Ειδικότερα η ΕΑΑΣ, ανέπτυξε θέματα ΜΤΣ, ΝΙΜΤΣ, ΕΚΟΕΜΣ, ΚΑΑΥ, συνταξιοδοτικά – ασφαλιστικά, θέματα προσωπικού, την ημέρα εορτασμού αποστράτων – βετεράνων, τη πρόσφατη φονική πυρκαγιά και άλλα.

Ο κ. Αρχηγός εξέφρασε την αμέριστη συμπαράσταση και την στήριξη του για τα θέματα αρμοδιότητας του, ενημέρωσε την ΕΑΑΣ για τη πρόσφατη φονική πυρκαγιά και τη συνεισφορά του Στρατού στις πληγείσες περιοχές, για τις δραστηριότητες του Στρατού, για θέματα προσωπικού και άλλα.

Η συνάντηση, παρότι πραγματοποιήθηκε με συγκινησιακή φόρτιση λόγω της πρόσφατης εθνικής τραγωδίας, έγινε σε άριστο κλίμα συναδελφικότητας και αμοιβαίας κατανόησης.

Η ΕΑΑΣ εκφράζει την πλήρη ικανοποίηση της για την εξαιρετική συνεργασία και κυρίως την ανταπόκριση του κ. Α/ΓΕΣ, εύχεται σε αυτόν προσωπικά αλλά σε και σε κάθε στέλεχος του Στρατού μας ατομικά και οικογενειακά, υγεία και καλή δύναμη για την επιτυχή ενάσκηση των καθηκόντων σας στη πραγματικά δύσκολη συγκυρία για τη πατρίδα μας. Σας τιμούμε με και σας εμπιστευόμαστε απολύτως.

Εκ της ΕΑΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.