Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2015

Συγκέντρωση με Προέδρους Παραρτημάτων της Ε.Α.Α.Σ.

                                                    
 Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 5η Φεβ 2015 στα γραφεία του Παραρτήματος της Ε.Α.Α.Σ.  στη Θεσσαλονίκη, συγκέντρωση του Δ.Σ./Ε.Α.Α.Σ. με Προέδρους Παραρτημάτων, στη συνέχεια της αντίστοιχης που έγινε στην Αθήνα.
    Στη συγκέντρωση που έγινε στο πλαίσιο συνεργασίας, ενημερώσεως και ρύθμισης λειτουργικών θεμάτων, συμμετείχαν οι Πρόεδροι των Παραρτημάτων της Ε.Α.Α.Σ. Νομών Άρτας, Γρεβενών, Δράμας, Έβρου, Ημαθίας, Θεσσαλονίκης (σύσσωμο το Τ.Σ.), Ιωαννίνων, Καβάλας, Καρδίτσας, Καστοριάς, Κέρκυρας, Κιλκίς (Αντιπρόεδρος), Κοζάνης, Λαρίσης, Μαγνησίας, Ξάνθης, Πέλλας, Πιερίας, Πρεβέζης, Ροδόπης, Σερρών (Αντιπρόεδρος), Τρικάλων και Φλώρινας (δείτε εδώ αναλυτικά τους συμμετέχοντες).
    Μετά την υποδοχή και τη διευθέτηση των καλεσμένων από το Τ.Σ. του Παραρτήματος Θεσσαλονίκης, αφού τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή για την απώλεια των Σμηναγών (Ι) της ΠΑ, Παν.  Λάσκαρη και Αθ. Ζάγκα, πιλότων Α/Φ F-16 που έχασαν τη ζωή τους την 26η Ιαν 2015 κατά την εκτέλεση του καθήκοντος στην Αεροπορική Βάση Los Llanos, στο Albacete της Ισπανίας, καθώς και για τη ξαφνική απώλεια του Ταξχου Νικολάου Μιχελόπουλου, Υδντη ΓΕΣ/ΔΥΠ, έγινε έναρξη της συγκέντρωσης με χαιρετισμό και καλωσόρισμα από τον Πρόεδρο της Ε.Α.Α.Σ. Υπτγο ε.α. Ευάγγελο Δανιά.
    Ο Διευθύνων Σύμβουλος, Αντγος ε.α. Κων/νος Σκαρμαλιωράκης ανάγνωσε το περίγραμμα της συγκέντρωσης που περιελάμβανε:
Υπενθύμιση Στόχων-Θέσεων της Ε.Α.Α.Σ., Ομάδων Εργασίας και τα οικονομικά θέματα της Ένωσης, από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο.
Ενημέρωση τρέχουσας επικαιρότητας, από τον Πρόεδρο.
Εσωτερική δραστηριότατα και πεπραγμένα Ε.Α.Α.Σ. από το Μέλος του Δ.Σ. και Υπεύθυνο Δημοσίων Σχέσεων, Ανχη ε.α. Παντελή Κράγκαρη.
Θέματα Παραρτημάτων-Δ.Σ./Ε.Α.Α.Σ. από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο.
Θέματα ΝΙΜΤΣ από τον Πρόεδρο.
Θέματα ΜΤΣ και νέου μισθολογίου από το Μέλος του Δ.Σ. και Υπεύθυνο Παραρτημάτων, Ταξχο ε.α. Δημήτριο Χατσίκα.
Θέματα ΕΚΟΕΜΣ από το Μέλος του Δ.Σ. και Μέλος ΔΕ/ΕΚΟΕΜΣ, Ανχη ε.α. Παντελή Κράγκαρη.
Ενημέρωση για τις αποφάσεις ΣτΕ – Ελεγκτικού Συνεδρίου και λοιπά σχετικά θέματα από το Μέλος Δ.Σ./Ε.Α.Α.Σ. – Δικαστικό,  Αντγο ε.α. Θωμά Καρανίσα.
Θέματα ΛΑΕΔ από το Μέλος του Δ.Σ. και Μέλος Δ.Σ./Λ.Α.Ε.Δ., Ταξχο ε.α. Δημήτριο Χατσίκα.
    Οι τοποθετήσεις –ενημερώσεις –παρουσιάσεις του Προέδρου και Μελών του Δ.Σ. της Ε.Α.Α.Σ. άρχισαν την 10:00, υπήρξε ένα ολιγόλεπτο διάλλειμα την 12:00 και ολοκληρώθηκαν περί την 13:15 με μικρές παρεμβάσεις και επιμέρους συζητήσεις με τους συμμετέχοντες.
    Κατόπιν υπήρξε ανοικτή συζήτηση κατευθυνόμενη από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο, δόθηκε ο λόγος κατά σειρά στους Προέδρους των Τ.Σ. ενώ ακολούθησε και μια διακοπή για ένα σύντομο γεύμα εργασίας στην παρακείμενη ΛΑΦΘ.  Μετά από αυτό συνεχίστηκε η ολοκλήρωση της τοποθέτησης από όλους τους Προέδρους και επίσης επιδόθηκαν από Παραρτήματα γραπτές εισηγήσεις –προτάσεις.
     Τέλος έγινε το κλείσιμο εκδήλωσης την 18:00 από τον Πρόεδρο της Ε.Α.Α.Σ.
Η συγκέντρωση ήταν άκρως εποικοδομητική και ολοκλήρωσε τον προγραμματισμένο πρώτο κύκλο επαφών με τους Προέδρους των Παραρτημάτων της Ε.Α.Α.Σ.

Εκ του Γραφείου Τύπου της Ε.Α.Α.Σ.


http://www.eaas.gr/?q=press-release/%CF%83%CF%85%CE%B3%CE%BA%CE%AD%CE%BD%CF%84%CF%81%CF%89%CF%83%CE%B7-%CE%BC%CE%B5-%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%AD%CE%B4%CF%81%CE%BF%CF%85%CF%82-%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%B1%CF%81%CF%84%CE%B7%CE%BC%CE%AC%CF%84%CF%89%CE%BD-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%B5%CE%B1%CE%B1%CF%83-0

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.