Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2017

Επιζών Σύζυγος Στρατιωτικού στη ΘΕΣΣΑΛΙΑ tv - Αξίζει να δούμε το βίντεο άπαντεςΓράφει ο Απόστολος Παπαπαρίσης

Καταρχήν εκ μέρους των τεσσάρων επιζώντων συζύγων περιοχής Λάρισας (εκλιπόντων συναδέλφων Στρατού Ξηράς - Πολεμικής Αεροπορίας - Αστυνομικού και ενός γυμναστού) ευχαριστούμε τη ΘΕΣΣΑΛΙΑ τηλεόραση και τους δημοσιογράφους Γιάννη Κολλάτο και Σοφία Σπανού, που μας φιλοξένησαν εκτάκτως στην εκπομπή "Το Μαγκαζίνο της Θεσσαλίας", λόγω της αυριανής συζήτησης στη Βουλή σε σχετική ερώτηση του βουλευτή της ΝΔ κ. Δαβάκη Αθανασίου.

Αξιοπρεπέστατη η κυρία Κύρκου Λαμπρινή, που έχασε το στήριγμα της πριν τρεις μήνες, εντελώς ξαφνικά, κατέθεσε την προσωπική της κατάσταση. Χαρακτηριστικά ανέφερε "Δεν καταλαβαίνουν ότι με αυτό το νόμο καταστρέφονται ζωές;". Την τραγική ιστορία της κυρίας Βασιλικής Αργυρίου που πάλευε δύο χρόνια με τον καρκίνο του συζύγου της, που συνεχίζει και υπεραγαπά και που η πολιτεία την τιμωρεί επειδή "τολμά" να είναι 50 χρονών, εξιστόρησε όσο μπορούσε ο υπογράφων. Λέχθηκαν πολλές αλήθειες με ονοματεπώνυμα. Αναφέρθηκε επίσης ποιοι άλλοι βουλευτές έκαναν ερώτηση στη Βουλή, αλλά και ποιες ενώσεις - σύνδεσμοι ενδιαφέρθηκαν και κάνουν ενέργειες επί του θέματος. 

Όποιος γνωρίζει περιπτώσεις σαν κι αυτές να μας τις κάνει γνωστές. Ενημερώστε μας. Πρέπει αυτές οι γυναίκες ν' αποκτήσουν φωνή. Πρέπει να δικαιωθούν. 

Δείτε το βίντεο...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.