Τρίτη 31 Οκτωβρίου 2017

ΣΤΗ ΔΡΑΜΑ ΤΟ 6ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ                                                                ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Στη Δράμα θα πραγματοποιηθεί το 6ο Πανελλήνιο Εκπαιδευτικό Συνέδριο, με πρωτοβουλία της Εταιρείας Επιστημών Αγωγής Δράμας. Το συνέδριο, το οποίο τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας  Έρευνας και Θρησκευμάτων, θα διεξαχθεί την Παρασκευή 24 και το Σάββατο 25 Νοεμβρίου 2017, στο Δημοτικό Ωδείο Δράμας, με είσοδο ελεύθερη για το κοινό.

Τίτλος του συνεδρίου είναι «Σύγχρονες τάσεις & Πρακτικές στη Διαχείριση της Σχολικής Τάξης». Μεγάλος αριθμός από επιστημονικές εισηγήσεις από Ελλάδα και Κύπρο, με ξεχωριστές θεματικές ενότητες, θα εμπλουτίσουν το όλο πρόγραμμα.

Το συνέδριο απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς, επιστήμονες, σε σπουδαστές/τριες, μαθητές/τριες και στο ευρύ κοινό της τοπικής και όχι μόνο κοινωνίας.

Η επίσημη έναρξη του συνεδρίου θα γίνει της Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2017 στις 7:15μμ, την οποία θα πλαισιώσει με εκδήλωση, το Μουσικό Σχολείο Δράμας.

Στο Συνέδριο θα εκτεθούν έργα, του Διεθνώς αναγνωρισμένου Σύριου Εικαστικού,  
Fadi Yazigi, (Καθηγητής στη Σχολή Καλών Τεχνών Δαμασκού &  Παρισιού), με θέμα:
 «Όψεις ενός μπερδεμένου κόσμου».

Για το Πρόγραμμα  του Συνεδρίου και για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκέπτεστε την ιστοσελίδα: http://eteadramas.weebly.com 

Δηλώσεις συμμετοχής για τα εργαστήρια: 
https://docs.google.com/forms/d/1Qwo4V8Lv3RtPYQHwuP8oJSNjZ51jtBxflXEOEe6Ei2w/edit

Συνδιοργανωτές Φορείς:
Περιφερειακή Ενότητα Δράμας

 Χορηγοί
Ιερά Μητρόπολης Δράμας
Διεπιστημονικό Κέντρο Ηπείρου
 Hydrama Grand Hotel
 Envy cafe 
Χορηγοί επικοινωνίας
Τηλεοπτικός σταθμός Star Β. Ελλάδoς
 Πρωινός τύπος


Σημείωση: όσοι/ες  επιθυμούν να παραλάβουν το φάκελο των πρακτικών του συνεδρίου με τα πλήρη κείμενα σε ηλεκτρονική μορφή, τις περιλήψεις αυτών σε έντυπη μορφή, τη σχετική Βεβαίωση Συμμετοχής, καθώς επίσης και το φάκελο του συνεδρίου, με όλη τη γραφική ύλη και τα αφεψήματα κατά τα διαλείμματα, η τιμή συμμετοχής είναι 20 ευρώ (10 ευρώ για τους προπτυχιακούς φοιτητές/τριες).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.