Τετάρτη 1 Νοεμβρίου 2017

Ενημέρωση Μελών των 3 ΕΑΑ !
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΕΛΩΝ ΜΑΣ :
Στην ΕΑΑΝ την 31/10/2017 έλαβε χώρα το συντονιστικό συμβουλιο των 3 ΕΑΑ , παρουσία των Προέδρων των Ειδικών Συμβούλων των Ε.Α.Α. καθώς και του Οικονομικού τους Συμβούλου.
Μεταξύ άλλων συναποφασίσθηκαν τα παρακάτω :

-Η επiσπευση των ενεργειών συνάντησης με τους Υπουργούς Εθνικής ΄Αμυνας, Οικονομικών και Κοινωνικής Ασφάλισης με σκοπό να ασκηθεί περαιτέρω πίεση για επίλυση χρόνιων υφισταμένων προβλημάτων όπως, η αποκατάσταση με βάση τις 2 δικαιώσεις του ΣτΕ, η απεμπλοκή από τον ΕΦΚΑ και η επάνοδος στο καθεστώς της 31/7/2012 σύμφωνα με τις επιταγές-αποφάσεις του ΣτΕ, το θέμα της Ειδικής Εισφοράς Αλληλεγγύης όπου κι εκεί επήλθαν οι πρώτες οι δικαιώσεις από την Ολομέλεια του Ε.Σ., οι συντάξεις χηρείας, το εργασιακό των αποστράτων και...η διαρκής παρουσία του Συντονιστικού στις ειδικές επιτροπές της Βουλής όταν συζητούνται θέματα που το αφορούν...

-Παράλληλα και μετά τη σημερινή συνάντηση με τον τομεάρχη Αμυνας της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης θα επιδιωχθεί το συντομότερο δυνατό συνάντηση και με τον Πρόεδρο το κόμματός του, ώστε να αποσαφηνισθούν και οι δικές τους θέσεις πάνω στα ανωτέρω ζητήματα
-Να δημιουργηθεί ειδική κοινότητα στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης, με μέριμνα του Οικονομικού μας Συμβούλου, όπου θα ενημερώνονται άμεσα τα στελέχη μας για τις δράσεις του Συντονιστικού και των Ενώσεων (η παρούσα)
-Να σταλούν εξώδικα και από τις 3 Ε.Α.Α. προς τον Υπουργό Οικονομικών για την μη εισέτι συμμόρφωση του Υπουργείου του στις αποφάσεις του ΣτΕ (και εν αναμονή της επιβολής προστίμου από την οικεια Επιτροπή Συμμόρφωσης, που συζητείται σήμερα Τρίτη 31 Οκτ.2017 ).
-Την παρουσία των Προέδρων των Ενώσεων στη σύσκεψη που θα λάβει χώρα στο Υπουργείο Εργασίας, αναφορικά με το θέμα των κρατήσεων των 0,20 ευρώ στις συντάξεις και της διανομής αυτών.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.